Kiwanis Geleen - Postbus 443 - 6160 AK Geleen | info@kiwanis-geleen.nl

Geleen

Charter 1993

Kiwanis Award

Kiwanis Geleen heeft  in 2008 besloten jaarlijks tijdens de Marcellinus & Petrus Feesten 500 euro ter beschikking te stellen aan een Geleense vereniging of instantie die bijdraagt aan het welzijn van kinderen in deze deelgemeente.

De prijs wordt uitgereikt in de vorm van een Award, waaraan naast een geldprijs van 500 euro ook een wisseltrofee is verbonden.

De Award is ontworpen door kunstenaar Armand Mathijs.

Winnaars Kiwanis Award

25 juni 2017 | Stichting Wens in Beweging

Tijdens de jaarlijkse MP feesten Geleen heeft de Wensambulance stichting Wens in Beweging de Kiwanis Award 2017 uitgereikt gekregen door de voorzitter van Kiwanis Club Geleen, Roy Lacroix. Inmiddels al de tiende Award voor een goed doel.

5 juni 2016 | Stichting Speeltuin Lutterade

De jaarlijkse Kiwanis Award werd uitgereikt aan Sichting Speeltuin Lutterade. De waardering gaat uit naar de positieve inzet in de buurt ten behoeve van het woongenot van jong en oud.

26 juni 2015 | Scouting en Verkenners Kluis Geleen

De jaarlijkse Kiwanis Award werd uitgereikt aan Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen. Scouts houden van natuur, niet alledaagse dingen en van avontuur. Al doende leren Scouts ook een heleboel. Ze leren hun talenten ontwikkelen, zelfstandiger te worden en samen te werken.

22 juni 2014 | G-Handbal

De jaarlijkse Kiwanis Award werd uitgereikt aan G-Handbal Westelijke Mijnstreek, Het samenwerkingsverband van V&L en BFC dat G-handbal aanbiedt.

2 juni 2013 | 't Kweske

Kiwanis Geleen Award 2013 is dit jaar uitgereikt aan St. ‘t Kweske Geleen.

10 juni 2012 | Jeugdvoetbaldagen FC Geleen Zuid

De Award gaat dit jaar naar de Jeugdvoetbaldagen van FC Geleen Zuid.
De deelnemers aan de jeugdvoetbaldagen krijgen, gedurende een week, veel verschillende voetbalvormen aangeboden maar ook aan techniek wordt veel aandacht besteed.

26 juni 2011 | Vrienden van de Bedford

Kiwanis Geleen Award 2011 naar Vrienden vd Bedford. De ladderwagen deed tussen 1955 en 1982 dienst in Geleen en werd ondermeer ingezet bij de DSM-ramp in 1978.

6 juni 2010 | Jeugdopleiding SSGH

De Award gaat dit jaar naar de jeugdopleiding van de Stichting Samenwerkende Geleense Harmoniën (SSGH).

14 juni 2009 | Popcornteam

Mw Linda Adreans van het Popcornteam ontvangt uit handen van Ivo op den Camp de Kiwanis Geleen Award.

25 mei 2008 | 't Weike Patersveld

Uit handen van Marc Schols ontvangt dhr Jacques Raven van stichting 't Weike Patersveld de Kiwanis Geleen Award.